Guti: "Schuster’den once kimse bana guvenmiyordu"
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Guti: "Schuster’den once kimse bana guvenmiyordu"
-
15-10-2019, 16:25:28Kayıtlı ÜyeReal Madrid’in orta saha oyuncularından Guti Bernd Schuster’in donuşuyle kariyerinin zirvesine cıkışı hakkında konuştu. Real Madrid’in bu sezon gittikce iyi olmasıyla Guti de son birkac ayda goterdiği performansla kariyerinin zirvesine cıktı. Deneyimli ortasaha oyuncusu Bernd Schuster’e teşekkuru de ihmÂl etmedi. Guti hicbir zaman istikrarı yakalayamadığı icin kadroda da duzenli bir yere sahip değildi fakat oyuncu Schuster’in gelmesiyle takımın vazgecilmezleri arasına girmeyi başardı. Marca gazetesine konuşan Guti, “Bunun sebebi hocamın bana olan inancı. Ondan once hic kimse bana bu şekilde guvenmemişti. Hatta Vicente Del Bosque ve Fabio Capello bile bana bu denli inanmamıştı. Kariyerim boyunca bu tur bir desteğin eksikliğini hissettim. Her macın ayrı bir deneme olduğunu hissederek oynuyordum. HÂl bir dereceye kadar oyle hissediyorum; fakat şimdi daha sakinim; artık hocamın bana inandığını biliyorum” şeklinde konuşarak Schuster’in kendisine olan inancının kendisini kariyerinde zirveye taşıdığını vurguladı. Taraftarların kendisine karşı tavrı hakkında da goruş bildiren Guti “Benim hakkımda iyi şeyler duşunduklerini sanıyorum. Yine de zaman zaman benden daha fazlasını bekliyorlar. Onceki yıllarda topu ayağıma aldığımda taraftarların topu kaybetmemden korktuğu icin huzursuzlandığını hatırlıyorum. Şu anda iyi mucadele ettiğimi duşunuyorm. Son yıllarda durumlar değişti ve şu anda sevildiğimi hissediyorum” dedi ve taraftarlarla arasının eskiye nazaran daha iyi olduğunu iddia etti. __________________