Espanyol teknik direktoru Ernesto Valverde, Barcelona’nın kendisiyle ilgilenmediğini ısrarla belirtti. Son haftalarda Frank Rijkaard’ın Barca’daki koltuğu sallanırken, Hollandalı teknik adamın yerine Valverde’nin ismi gecmeye başladı. Fakat bu soylentilere Valverde’den yalanlama gecikmedi. Valverde şoyle knuştu: “Bunun herhangi bir doğruluk payı olsaydı biraz gulunc olabilirdi fakat hicbir gerceklik payı yok. Bu soylentileri sevmiyorum cunku Barca’nın bir teknik direktoru var ve basın beni onun yerine geciriyor ve benim adımı onu golgelemek icin kullanıyorlar. Bunların icinde olmak istemiyorum” diyen Valverde basının sunî gundem yaratmasından yakındı. HÂlihazırda ligde 5. olan takımı Espanyol hakkında konuşan teknik adam, “Gercekciyiz fakat bu bizim hırslı olmadığımız anlamına gelmez. Puan tablosunda ust sıralarda olmak istediğimiz gerceğini saklamıyoruz fakat sezon boyunca zor zamanlar gecireceğimizi de biliyoruz. O yuzden temkinli olmak en iyisi. Yine de hicbirşey bizi hayal kurmaktan alıkoyamaz ve ligdeki sıramızı korumak icin savaşacağız” diyerek mucadelerine devam edecekleri mesajını verdi. __________________