Real Madrid teknik direktorunden taraftarı uzecek acıklamalar geldi.
Bugun bir basın toplantısı duzenleyen Real Madrid Teknik Direktoru Jose Mourinho, sakatlıkları devam eden Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Marcelo'nun Sporting Gijon ile Tottenham maclarında yer alamayacaklarını doğruladı. Konuyla ilgili konuşan Mourinho, "Doktorlardan aldığım son haberlere gore Ronaldo, Benzema ve Marcelo, 10 Nisan'daki Athletic Bilbao macından once hazır olamayacaklar. Bu durumda da Sporting Gijon ve Tottenham maclarında yoklar. Acıkca soylemek gerekirse Sporting macı bizim icin cok onemli. Kral Kupası finali kadar onemli bir mac değil ama Tottenham macından cok daha muhim olduğunu soyleyebilirim. Bu nedenle ne yapıp edip bu macı kazanmamız şart." ifadelerini kullandı. Uzun suredir sakatlığı devam eden Gonzalo Higuain'in takıma donuşune sevindiğini de ozlerine ekleyen Portekizli teknik adam, "Higuain'in donuşu ilac gibi geldi. Tam olarak hazır olduğunu duşunuyorum ve artık ondan faydalanmaya başlayabiliriz. Bu arada sağlık ekibine de cok teşekkur etmek istiyorum. Gercekten işlerini mukemmel yapıyorlar" dedi. Real Madrid'de kalıp kalmayacağına dair cıkan spekulasyonlara da değinen Mourinho, "Daha dort senelik kontratım var ve burada devam etmeme mani olan bir şey yok. Oyuncular, taraftarlar ve kulup yonetimi beni istediği surece ben burdayım" diyerek kafalardaki bircok soru işaretini silmiş oldu. Goal