Arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama en uygun olarak burayı bulabildim lutfen yanlış bolumde ise silinebilir şimdiden ozur dilerim.
Konuya gelecek olursak bugun otobusle staj yaptığım işyerinden eve geliyordum otobuse birisinin yardımı ile bir amca bindi ayakta duramıyordu yardım filan ettik oturttuk sordum amca iyimisin neyin var dedim uşutme geldiğini filan soyledi ama gercekten ayakta duramıyordu nerde ineceksin , kalacak yerin varmı doktora gidelim dedim yok oğlum dedi bi otel adı soyledi şehir dışından geliyormuş otelde kalıyormuş tamam amca ben seni gotururum oteline ama doktora gidelim en azından dedim ama reddetti gecer dedi , evde tek yaşamıyorum ailemle yaşıyorum eve gotursem ne diyeceklerini tahmin edemediğimden onuda teklif edemedim en son dedim amca ben belediyeyi arıyorum illaki yardımcı olurlar sana boyle tek başına olmaz dedim ama reddetti surekli rahat edemem yapma dedi bende daha fazla uzatmadım oteline kadar goturdum 3 gundur kalıyormuş gunluğu 12 lira olan bir otelde kalıyor siz duşunun yani ortamı 3 kişilik odalarda kalıyorlar rezil bir yer orayı gorunce bak amca gel gotureyim seni belediyenin tahsis ettiği yerler var dedim ama ne dediysem dinletemedim illa orda kalmak istedi borcuda varmış otele 3 gunluk neyse onları odedim adama bari ordan da etmesinler diye bugunde haftalığı mı almıştım onu da verdim amcaya sonra hadi hakkını helal et deyip ,otel sahibinide durumdan haberdar ettim cıkıp geldim...
Ama gelin gorun ki icim rahat etmiyor bir turlu inanın eve getirebilecek olsam getiririm ama ailem var onlardan da cekiniyorum . Cok huzursuzum sizce belediye veya sosyal yardımlaşmaya haber vermeliyim mi ? Amca yı rahatsız etmiş olurmuyum ?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Bugun yaşadığım olaydan dolayı cok huzursuzum tavsiyeleriniz bekliyorum ..