Manchester United’ın yeni transferi Nani kulupte bu kadar kısa surede boyle bir etki yarattığı icin şaşkın olduğunu acıkladı. Portekizli millî oyuncu Old Trafford’a yazın transfer oldu. Nani'nin en başta duzenli olarak ilk 11’de forma giymeye başlamadan once kadro donuşumunde kullanılan bir oyuncu olması bekleniyordu. Fakat takımın yaşadığı bir dizi sakatlık Nani’nin 15 macta 14 kez forma giymesini sağladı ve Nani’nin Cumartesi gunu Middlesbrough macında 30 metreden attığı muhteşem gol oyuncunun ilk 11’deki iddiasını daha da fazla guclendirdi. Sporting Lizbon kokenli yıldız, bu kadar kısa surede boyle bir etki bırakmaktan dolayı oldukca şaşkın olduğunu itiraf ederek “Şunu itiraf etmeliyim ki bu kadar kısa bir zamanda ilk 11’de olmayı beklemiyordum. Takım arkadaşlarımın kalitesinin farkındayım ve ilk 11’e girebilmek icin cok calışmam gerektiğini de biliyorum. Fakat olaylar oyle hızlı ve şanslı bir şekilde gelişti ki hocama kendimi kısa zamanda gosterebildim” diye konuştu. Her şeye rağmen Nani henuz ilk 11’in değişilmez isimlerinden olmadığını vurgulayarak “İlk 11’in değişilmez bir ismi olduğumu soyleyemem. Soyleyebileceğim tek şey her oynadığımda elimden gelenin en iyisini yapabilmek ve takımımın kazanmasına yardımcı olmak. Manchester’da farklı bir hayat tarzına alışmak zorundayım fakat her şeye aşama aşama alışabileceğime inanıyorum. İngiliz futbolu kesinlikle farklı. Temposu daha yuksek ve hızlı oynanıyor. Fakat aslında bunun benim icin daha iyi olduğunu duşunyuroum cunku futbolu boyle oynamayı seviyorum. Buraya gelmek benim icin en iyi şeydi” dedi. __________________