Manchester United ‘ın yetenekli kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, Arsenal’le oynayacakları Cumartesi gunku macta kimin daha iyi olduğunu goreceklerini iddia etti. En İyisi Kim? Arsenal sezona muthiş bir başlangıc yaptı ama Manchester United da son maclarda kendini toparlamasını bildi ve kırmızı şeytanlar şu sıralar cok formda. 26’şar puanla ligin zirvesinde oturan iki takımından Arsenal’in bir macı eksiği bulunuyor. Manchester'ın yıldız ismi Ronaldo rakip takımla ilgili şunları soyledi: “Arsenal cok guclu bir takım ve ayrıca muthiş etkileyici bir futbol oynuyorlar. Bizim icin cok buyuk bir mac olacak, hangi tarafın daha iyi olduğu gorulecek. Lig zor bir maratondur, Arsenal bu maratona cok iyi başladı. Surekliliklerini sağlayabilecekler mi hep birlikte goreceğiz”. Buyuk Hedefler Takımının potansiyeli hakkında da konuşan Portekizli, “Bu sene hem Şampiyonlar Ligi’ni hem de Premier Ligi alacağımıza inanıyorum. Bu başarıları yakalayabilecek oyunculara sahibiz. Dunyanın en buyuk kuluplerinden birinde oynuyorum, iddialı konuşmalıyım. Eğer Sporitng Lizbon’da oynasaydım bunu demezdim ama Manchester United’da oynuyorsanız her zaman buyuk başarıları kazanacak guctesinizdir. Takımdaki butun oyuncularımız kendini cok iyi hissediyor, herkesin Manchester United’da oynama arzusu buyuk,” diye konuştu. __________________