Adı Chelsea ve Newcastle gibi kuluplerle anılan Villarreal teknik direktoru Manuel Pellegrini, ayrılmaya niyetinin olmadığını soyledi. Şilili teknik direktorin menajerinin, Chelsea’nin onun peşinde olduğunu acıklamasına rağmen Villarreal'in hocası bir yere gitmeye niyetli olmadığını belirtti. Gecen sezon kovulmanın eşiğinden donen Pellegrini sezonun sonlarına doğru kritik sekiz macı da kazanarak kulupte kalmasını bilmişti ve bu sezon acılışında da beklenmedik Real Madrid yenilgisinin ardından galibiyet serisine devam etmişti. Pellegrini konu hakkında yaptığı acıklamada, “Acıkcası ne Villarreal ile ne de başka bir kulup ile goruştum. Kafamda da gelecek hakkında belli bir plan yok. Buraya geldiğimden beri işimin sadece uc sene sureceğini duşundum ve şimdi bu sona yaklaşıyorum. Sozleşmem hala bitmiş değil. Şu an icin sadece Villarreal’in başarısını duşunuyorum ve bunun icin calışıyorum. Şimdilik geleceğim on planda değil cunku uc sene boyunca burada cok iyi iliişkilerim oldu ve bunu bir anda silmek istemiyorum. Hepimiz bekleyip goreceğiz. Şimdilik sadece bugune odaklanıyorum,” diye konuştu. Villarreal sportif direktoru Jose Manuel Llaneza ise yakın zamanda Pellegrini ile olan sozleşmelerini uzatmak istediklerini acıklamıştı. Şilili hoca bu konuda da, “İspanya liginde calışmak kolay iş değil. Sanırım sadece Barcelona’nın teknik direktoru uzun zamandır iş başında. Kulubumun beni takımda tutmak istemesi cok guzel bir şey. Ama şu an icin Llaneza’ya sadece teşekkur edebilirim," dedi. __________________