Manchester City'nin İspanyol yıldızı David Silva, İngiliz ekibinde mutsuz olduğu yonunde cıkan haberlere ateş puskurdu. İspanyol medyasında cıkan haberlerde, Valencialı eski yıldızın başka takıma gitmek istediği iddia edilmişti. Bu iddialara Man. City'nin resmi internet sitesinden yanıt veren Silva, "Bu haberleri okuduğumda cok şaşırdım. İspanyol medyasına bir kere roportaj verdim ama boyle bir ifade de hic bulunmadım. Tum bu dedikoduların aksine ben burada cok mutluyum ve hayatımdan fazlasıyla memnunum. Manchester hayat daha yaşanır. İnsanlar burada kendi hayatını yaşamana izin veriyorlar. İspanya'da oynarken uzerimde daha cok baskı vardı. Burada rahat rahat dışarı cıkıp gezebiliyorum" ifadelerini kullandı. İngiltere'ye ilk başlarda alışmakta zorluk cektiğini kabul eden 25 yaşındaki yıldız, "Hem takım arkadaşlarım hem de kulupteki insanlar, bana bu konuda cok yardımcı oldular. Dunya Kupası'ndan gec geldiğim icin sezon oncesi calışmaların bir kısmını kacırmıştım ve bu yuzden %100 hazır değildim. Ancak artık istediğim duzeye gelmeye başladığımı duşunuyorum" şeklinde konuştu. Goal
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Silva: "Mutsuz değilim!"