Manchester United'ın genc defans oyuncusu Chris Smalling iddialı acıklamalar yaptı. Daily Mirror'a konuşan 21 yaşındaki oyuncu "Rio Ferdinand sakatlandığı zaman, oynama sırası bana geliyor. Onun yerini doldurmak zor ama ben ortaya koyacağım performansla teknik direktorumun gozune gireceğime inanıyorum. Formayı aldığınızda bunu geri vermek istemezsiniz. Ancak ben Rio'nun ilk tercih olmasını anlıyorum. tek istediğim fırsat bulduğum zaman bunu değerlendirmek." ifadelerini kullandı. Marsilya macındaki oyununa da değinen Smalling, "Fulham ile gecen sezon Avrupa'da oynamıştım, ama onlar bu maca gore kucuk stadyumlarda yapılmıştı. Biraz sinirlerim gerildi ama ben bu tarz macları seviyorum. Bircok macımı ic sahada taraftar desteğiyle oynadım. Taraftarların size karşı olduğu macları da oynamayı seviyorum." şeklinde konuştu. Manchester derbisinde oynamanın kendisine cok şey kattığını belirten Smalling, "Kariyerim icin onemli bir mactı. Artık buyuk maclarda oynama fırsatı da yakalıyorum ve umarım daha onemli maclarda da oynarım. Yine de bu seviyede oynamak bile benim icin cok onemli. City macından sonra artık diğer maclar gozumu korkutmuyor." dedi. Goal