Lionel Messi, Nijerya zaferi sonrasında, “Turu gecmek bizim icin inanılmazdı. İlk turda elenmeyi hak etmemiştik. Bu yuzden hepimiz cok mutluyuz. Tanrı’nın bizimle birlikte olduğunu biliyordum” dedi. Arjantin ve İspanya basınında Leo icin, “Messi dirildi” manşetleri atıldı. Arjantin, Nijerya’yı 2-1’lik skorla gecip ust tur biletini almıştı. Karşılaşmaya damgasını vuran isim, suskunluğunu bozan Lionel Messi olmuştu. Dunyaca unlu superstar, Nijerya karşısında kilidi acan golu kaydetmişti. Messi, 86. dakikada Marcos Rojo’nun galibiyeti getiren golu sonrasında buyuk sevinc yaşamıştı. Macın ardından acıklamada bulunan Leo, “Turu gecmek bizim icin inanılmazdı. İlk turda elenmeyi hak etmemiştik. Bu yuzden hepimiz cok mutluyuz. Tanrı’nın bizimle birlikte olduğunu biliyordum” ifadelerini kullandı. Messi, “Tum taraftarlarımıza buraya gelip stadyumu doldurdukları ve yaptıkları tum fedakarlık icin teşekkur etmek istiyorum. İnandılar ve milli takım hakkındaki duşuncelerin her şeyden daha onemli olduğunu ispatladılar” yorumunu yaptı. Arjantin ile Fransa’nın karşı karşıya geleceği son 16 turu karşılaşması 30 Haziran Cumartesi 17.00’de oynanacak. İnternethaber __________________