Hakan Şukur ve Serhat Akın, herkes izlemiştir inş.
Futbol0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Hakan Şukur ve Serhat Akın, herkes izlemiştir inş.
-
15-10-2019, 16:12:15Kayıtlı Üyeevet bugunku fb-gs macında herkes Hakan Şukur'u ve Serhat Akın'ı izlemiştir umarım, ozellikle Ersun Yanal mac yorumları yaparken onları gormeyeyim diye gozlerini kapamamıştır inş. buyuk oyuncular farklı insanlardır, bunlar buyuk maclarda ortaya cıkarlar, he temmennimiz her macta guzel oynasınlar ama buyuk macları kaldıramayan bi futbolcu hic bir zaman gercek bi yıldız olamazlar. ve bizim şu anda milli takımımızın buyuk oyunculara ihtiyacı varken, Hakan ağabey ve Serhat gibi bence futboldan gercekten anlayan ve gercek futbolcu olan iki yıldız neden milli takımda oynamaz ben anlamıyorum. Hakan attığı gollerle cevabını cok net verdi zaten, gerci atmasa da yine her mac olduğu gibi yine gorevini yaptı. Serhatsa zaten tek başına şov yaptı, bence fb nin değil Mondragonla birlikte macın bugunku yıldızıydı. macı tekrar izleyin sağ kanatta Serhat, sol kanattaysa Tuncay ve fb nin ataklarına bi bakın bakalım kacı sağdan kacı soldan. Serhat teknik suratli ve topa vurmasını bilen super bir oyuncu, hucuma yonelik her yerde oynayabilir, tuncay sadece suratli, teknik yok topa vurma yok (attığı 3 4 guzel gol var ama bu yanıltmasın her mac kac şut cekiyor kaleye, bugun yine en az 5 6 şutu vardı). ama adalete bakın ki Tuncay hep bizim gelecekte milli takımımızı kurtaracak bi yıldızmış gibi anılıyor. ayrıca ben bu teknik adamlarıda anlamıyorum, once hagi, sahada deli gibi uyum icinde harikalar yaratan necati ve ribery oyundan cıkmayı gerektirecek ne yaptı. ve boyle bi macta ustelik galipken 60c dk da 3 oyuncu değiştirme hakkını kullanmanın ne anlamı var. sonra daum, o buyuk oyuncunuz Alex mac boyu olumlu bi hamle yapmamış hatta takımda doğru duzgun bireysel yada takım adına iş yapan adam yok, sadece Serhat alıyo topu, giriyo, cıkıyo, gs defansını folloş ediyor, orhan ak bi tarafa ergun bi tarafa dağıtıyo, sen gelip adamı oyundan alıyosun. sonra bu nasıl bi anlayıştırki sahada ne kadar forvet olursa o kadar gol atarım diye elinde ne kadar hucum oyuncusu varsa sahaya surup defansı boşaltıyosun ki bu bi alışkanlık oldu daumda. neyse ya konu amma dağılmış, kusura bakmayın. bu arada hem gs yi hem fb yi tebrik ederim, guzel ve sorunsuz bir mac oldu, ayrıca Serdar Tatlı'yı da tebrik etmek isterim, harika bi mac yonetti. __________________