İsvec macı İnonu'de!
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- İsvec macı İnonu'de!
-
15-10-2019, 16:08:56Kayıtlı ÜyeTurkiye Futbol Federasyonu Yonetim Kurulu 6 Şubat Carşamba gunu yapılacak olan Turkiye-İsvec ozel milli macının İnonu Stadı’nda oynanmasını kararlaştırdı.. Kurul ayrıca Fortis Turkiye Kupası ceyrek final kura cekiminin 28 Ocak Pazartesi gunu yapılmasına karar verdi.. Turkiye Futbol Federasyonu Yonetim Kurulu, bugun İstanbul’da yaptığı toplantıda “Her İlceden Bir Yurek, 70 milyon Tek Yurek” kampanyasının tanıtımıyla ilgili ikinci aşamanın 25 Ocak Cuma akşamı başlatılmasına karar verdi. Kampanya ulusal yayın yapan 16 kanaldan yeni iceriğiyle yayınlanacak reklam filmleriyle devam edecek. Ayrıca kampanyaya katılım koşulları da kamuoyuna duyurulacak. İSVEC MACI İNONU'DE Yonetim Kurulu toplantıda 6 Şubat Carşamba gunu yapılacak olan Turkiye-İsvec ozel milli macının İnonu Stadı’nda oynanmasına ve karşılaşmanın biletlerinin 10 (acık tribun), 20 (kapalı tribun) ve 50(numaralı tribun) YTL’den satışa cıkarılmasını kararlaştırdı. FORTİS TURKİYE KUPASI'NDA KURA HEYECANI Yonetim Kurulu Fortis Turkiye Kupası ceyrek final kura cekiminin 28 Ocak Pazartesi gunu saat 11.00’de Atakoy Olimpiyatevi’nde yapılmasını karara bağladı. 31 FUTBOLCUYA TRANSFER İZNİ Kulup-futbolcu ve kulup-antrenor ihtilaflarını iceren 26 dosyayı inceleyen Yonetim Kurulu, bu arada 31 futbolcuya yeniden transfer izni verdi. UMİTLER'İN LIECHTENSTEIN MACI ADANA'DA Umit Milli Takımı’nın Liechtenstein’la yapacağı Avrupa Şampiyonası Grup Eleme macının 26 Mart’ta Adana’da oynanmasını kararlaştıran Yonetim Kurulu, Futsal Milli Takımı’nın 21 Şubat’ta deplasmanda Azerbaycan’la ozel mac yapmasını da onayladı. __________________