Juande Ramos’un eski menajeri, tecrubeli hocanın kendisine haber vermeden Sevilla’dan ayrılıp Tottenham’a imza attığını soyledi. Menajer Álvaro Torres, Ramos’un Sevilla’dan ayılmak istediğini bildiğini ancak hocanın, Tottenham haberlerinin hep spekulasyon olduğu konusunda kendisine telkinde bulunduğunu soyledi. Londra’ya ucmasına saatler kala menajeri ile bir organziasyona katılan Ramos'un, gideceğinden kendisine hic soz etmediği belirten Torres, "Beni o gunden beri hic aramadı, zaten onunla konuşmaya hic niyetim yok. Bundan sonraki konuşmamız ancak bir yargıc karşısında olur. Umarım vicdanı sızlıyordur, tabii bir vicdanı varsa," diye konuştu. Aynı taraftarlar ve kulup gibi, kendisinin de Ramos'un ayrılışı karşısında şok olduğunu ifade eden Torres, "Cunku bana bir kelime dahi soylemedi. Juande Ramos iyi bir teknik adam olabilir ama kotu bir insan. Gorursem aynısını suratına da soyleyeceğim. Juande bana Sevilla’nın duşuşe gececeğini ve bu olmadan ayrılması gerektiğini soylerdi. Bir daha aynı başarıların tekrarlanmasının imkansız olduğunu ve işler kotuye gitmeden kacmak istediğini soylemişti," dedi. __________________