'Tercihim Turkiye olacak'
Futbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- 'Tercihim Turkiye olacak'
-
15-10-2019, 16:06:57Kayıtlı Üye'Tercihim Turkiye olacak' Antalya'da kamp yapan Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk futbol takımının teknik direktoru Mircea Lucescu, Donetsk'den sonra tercihinin direkt Turkiye olacağını soyledi. Galatasaray’ın ve Beşiktaş’ın eski teknik direktoru olan ve halen Shakhtar Donetsk’in teknik direktorluğunu yapan Mircea Lucescu, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Turkiye’yi cok sevdiğini, hicbir zaman unutmadığını belirterek, "Turkiye’yi her zaman cok ozluyorum. Eğer imkan olursa bundan sonra tercihim direkt Turkiye olacak" dedi. Ozellikle İstanbul’da balık yemeyi ve gezmeyi cok ozlediğini anlatan Lucescu, fırsat bulduğu zaman İstanbul’a giderek ozlem gidereceğini soyledi. "BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUKTA DAHA ŞANSLI" Turkiye liglerindeki onemli macları takip ettiğine işaret eden Lucescu, şoyle konuştu: "Turkiye’de sporu, ozellikle onemli macları takip etmeye calışıyorum. Şu anda Sivasspor lider. Cok iyi bir takım. Sivas lider, ama bana gore şampiyon olacağına ihtimal vermiyorum. Şampiyonluk yarışı Beşiktaş, Fenerbahce ve Galatasaray arasında gecer. Fenerbahce’nin Şampiyonlar Ligi, Galatasaray’ın UEFA macları şampiyonlukta etkili olur. Fenerbahce ve Galatasaray Avrupa maclarına ağırlık vereceklerdir. Bu nedenle de lige fazla asılmayabilirler. Bu nedenle şampiyonlukta Beşiktaş; Fenerbahce ve Galatasaray’a gore biraz daha şanslı." __________________