David Beckham, İngiltere Menajeri Fabio Capello'nun kendisini aday kadroya cağırmaması hakkında ilk kez konuşarak, İtalyan calıştırıcının kararını anlayışla karşıladığını soyledi. Sky Sports kanalına konuşan Beckham, "İngiltere kadrosuna alınmamak her zaman uzucudur. Aralık ayından bu yana mac yapmamıştım. Yani beni cağırması muhtemelen hakkaniyetli olmazdı" dedi. Yine de kadroya cağrılmayı yarım da olsa bir umutla beklediğini ifade eden LA Galaxy'li futbolcu, "Fabio Capello'nun nasıl bir hoca olduğunu biliyorum. Eğer formda olmadığınızı ve oynayamayacağınızı duşunuyorsa takımda yoksunuz demektir. Buna saygım ve anlayışım sonsuz. Son iki ayda 15 mac yapmış cok sayıda İngiliz futbolcu var. Bense Aralık'tan bu yana 1 mac bile oynamadım" diye konuştu. Capello'nun İngiltere milli futbol takımı başında iyi iş cıkardığını duşunduğunu ifade eden unlu futbol yıldızı, Arsenal'de cok calışarak elinden geleni yaptığını, ancak İtalyan hocanın da acıkladığı gibi mac eksiğinin onemli bir unsur olduğunu vurgulayarak, "Kendisine ve futbolculara ilk macta başarılar dilerim" dedi.
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- 'Haksızlık olurdu !'