Pantelic: "Vazgectim, kalıyorum!" PDT®
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Pantelic: "Vazgectim, kalıyorum!" PDT®
-
15-10-2019, 16:01:00Kayıtlı ÜyePantelic: "Vazgectim, kalıyorum!" 2008/09 Sezonu sonunda Hertha Berlin'den ayrılacağını acıklayan ve başkent ekibinde gecirdiği 4 sezon icin taraftara teşekkur eden Marko Pantelic bu kararından vazgectiğini dile getirdi. Berlin'in Pantelic'in ayrılma kararının ardından Lucas Barrios ve Ivan Klasnic'le goruştuğu tahmin ediliyordu. 2008/09 Sezonu sonunda bitecek kontratını yenilememe kararı aldığını ve Harthe Berlin'den ayrılacağını acıklayarak başkent ekibinde gecirdiği 4 sezon icin taraftara teşekkur eden Marko Pantelic bu kararından vazgectiğini dile getirdi. Almanya'da Sendung Querpass'a konuşan yıldız oyuncu transferiyle ilgili olarak "Burada 4 sezon gecirdim ve cok mutluyum. Kendimi evimde hissettiğim bir takımda oynamak istiyorum ve ayrılma kararımdan vazgectim" dedi. 2005/06 Sezonu'nda Crvena Zvezda'dan kiralanan, 2006/07 Sezonu başında da satın alınan Pantelic 113 maca cıktığı Hertha Berlin'de 45 gol attı. Sırp golcunun ayrılma kararını acıklamasının ardından Colo Cololu Lucas Barrios ve Nanteslı Ivan Klasnic'le goruşmelere başladığı tahmin edilen Hertha'nın da bu gelişmenin ardından transfer politikasını değiştireceği sızan haberler arasında!.. kaynak : ajansspor __________________