D'Agostino sabırsızlanıyor Udineseli futbolcu, kucukluğunden beri tuttuğu takımda top koşturmak icin hevesle bekliyor. Udineseli orta saha oyuncusu Gaetano D'Agostino, kucukluğunden beri Juventus taraftarı olduğunu belirtirken, tuttuğu takımda oynayacak olmaktan buyuk gurur duyduğunu da sozlerine ekledi.Goruşmelerin bir an once halledilmesini isteyen D'Agostino, siyah beyazlı ekibi bir an once katılmak istiyor. İtalyan La Gazzetta dello Sport’a konuşan oyuncu, “Juventus, kucukluğumden beri sevdiğim bir takım. İmzayı bir atsak, kendimi daha rahat hissedeceğim. Ferrara ile birlikte calışmayı cok isterim. Umarım kendisi takımdan ayrılmadan boyle bir imkan bulurum” dedi. Bu sezon gosterdiği performansla kendini kanıtladığını duşunen D’Agostino, “Ben hicbir takım icin gizli kutu değilim. Benimle ilgilenen her takım, sezon icerisinde beni izleme fırsatı buldu. Bu yuzden Juventus icin de bir kumar ya da bir risk durumu taşıdığımı duşunmuyorum. Ama bu transfer benim kariyerim icin donuş noktası olabilir. Udinese’ye de vefasız davranmak istemem ama ben burada iyiyim ve kaldığım taktirde de bunu sorun etmem” diye konuştu. Bu sezon Udinese formasıyla cok iyi bir sezon geciren D’Agostino, oynadığı 36 lig macında 11 kez de ağları havalandırmayı başardı. goal __________________