Leeds United Menajeri Simon Grayson, Manchester United'ın Lig Kupası'nda karşılarına hangi kadroyla cıkacağına dair bir fikri olmadığını soyledi. Lig Kupası'nda Manchester United karşısına cıkacak olan Leeds United'da, Menajer Simon Grayson, Sir Alex Ferguson'un sahaya nasıl bir kadro sureceğini bilmediğini dile getirdi. İki takım arasında oynanacak mac oncesinde acıklamalarda bulunan Grayson, rakiplerinin muhteşem bir kadroya sahip olduğunu ifade ederken kulubun resmi internet sitesine verdiği demecte, "Pazar gunku maca gittim. Ancak takım buyuk ihtimalle o mactan farklı olacak. Harika bir kadroları var. Bu nedenle kimsenin, Ferguson'un kimi oynatacağını tahmin edebileceğini sanmıyorum." şeklinde konuştu. Ligde Cuma gunu Brighton'la oynayacaklarını hatırlatan Grayson, "Tum oyuncular Manchester United'a karşı oynamak icin sabırsızlar. Ancak Cuma gunku macı duşunmuyorum dersem, yalan olur. Patrick Kisnorbo oynayamayacak. Onun dışında kimleri oynatacağımıza karar vereceğiz." dedi. Leeds United ile Manchester United arasındaki Lig Kupası macı, bugun TSİ 21:45'te başlayacak. İki takım, 2009-2010 sezonunda Federasyon Kupası'nda karşılaşmış ve Leeds, rakibini Old Trafford'a mağlup ederek kupanın dışına itmişti. Goal __________________