Fener onu istiyor Eskişehirspor'un patronu Halil Unal, FANATİK'e acıkladı: Alper icin tek resmi talip Fenerbahce. İlk cıkışını Rıza Calımbay doneminde yaşayan, ardından Bulent Uygun ile zirve yapan Alper Potuk’un ismi, artık kelimenin tam anlamıyla Eskişehir sınırlarını aştı... Gecen sezon sıkca Trabzonspor’un gundemine gelen 20 yaşındaki yıldız oyuncu, şimdi İstanbul’un devlerinin de listesinde. Yakın gelecekte yuvadan ucmasına kesin gozuyle bakılan bu futbolcunun kaderini belirleyecek kişi olan Eskişehirspor Başkanı Halil Unal, FANATİK’e konuştu, cok carpıcı bilgiler verdi... ‘Liste başındaymış...’ Alper cephesinde yaşanan hareketliliği doğrulayan Es Es’in patronu, tek resmi teklifin sahibini şu sozlerle acıkladı: Alper’e cok talip olduğunu biz de duyuyoruz. Ancak şunu soyleyebilirim ki, resmi teklifle gelen tek takım Fenerbahce. Hatta Alper’in transfer listelerinin başında yer aldığını kararlılıklarını gostermek icin soylediler... Takas yok, fiyatı 10 milyon €! Halil Unal, her ne kadar Sarı-Lacivertliler’in bu hamle ile bir adım one gectiğini soylese de diğer kulupler icin de kapıyı kapatmadı. Eskişehir başkanı, Alper’in satış şartlarını da FANATİK aracılığı ile duyurdu: Ben net ve resmi talebi soyluyorum... Yoksa Galatasaray’ın da niyeti var, biliyoruz. Ancak bizim Alper’i satış şartımız acık. Onu almak isteyen kimse, cebine 10 milyon Euro koyacak karşımıza oyle gelecek. Bu oyuncumuzun transferinde takas gibi bir opsiyon da yok. fanatik.ekolay.net __________________