"Macı satmamızı istediler"
Futbol0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Macı satmamızı istediler"
-
15-10-2019, 15:37:43Kayıtlı Üye"Macı satmamızı istediler" Cezaevindeki Mecnun Otyakmaz, Serhat Ulueren'e carpıcı acıklamalarda bulundu. Otyakmaz, "Aziz Yıldırım ve birkac kişi bize haber gonderip, macı vermemizi istedi. Ancak telefonlarına cıkmadım. Ortada ne para var ne de canta" dedi. 3 Temmuz'da başlayan şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Kulubu Başkanı Mecnun Otyakmaz, cezavinde muthiş iddialarda bulundu. Serhat Ulueren, Kanalturk'te pazartesi gecesi yayınlanan Telegol programında, Metris'te goruştuğu Otyakmaz'la yaptığı soyleşiyi aktardı. S.U: Mecnun Başkan nasılsın? 3 Temmuz'dan bugune neler yaşadın? M.O: Gencliğimin onemli bir zamanı cezaevinde gecti. Genclik yıllarımda maalesef pis işlere bulaştım. Evet, hepsi hataydı. Gencken icimdeki şiddet fazlaydı ve bunların bedelini 95 yılına kadar odedim. Sonra tovbe ettim. Mactan once oyuncuları uyardım S.U: Peki ne yaptın ki bugun buradasın. Şikeye nasıl karıştın? M.O: Ben ve arkadaşlarım asla şike yapmadık. Aziz Yıldırım'la cok goruşen, hatta iyi anlaşan bir kişi değilim. Aramız hep gergin olmuştur. Yıldırım, şampiyonun belli olacağı son mac oncesi bircok kişi gibi bana haber gonderdi. Ama onlarla bu tur diyaloglara girmedim. Onlar benden Sivasspor olarak macı vermemizi istediler ama ne telefonda ne de yuz yuze onlara soz vermedim. Mactan once teknik kadroya ve oyunculara, "Macı satan ********dir. Onurunuzla oynayın" dedim. Bu konuşmam gazetelerde, "Arkadaşlar sert oynamayın" şeklinde cıktı. Bu, bana ait değildir. Aziz Yıldırım o parayı vermedi ki... Mehmet Yıldız mactan 2 gun once geldi, "F.Bahce macı icin Trabzonspor takıma 1 milyon teşvik primi vermek istiyor. Ne dersiniz?" dedi. Ona şu karşılığı verdim: "Soyle onlara biz ne Fener'e mac satarız, ne de Trabzon'dan teşvik primi alırız. Sakın bir daha kimseyle goruşme." Biz Fener'e mac satmadık. Ben Aziz Yıldırım'la telefonda konuşuyorum. Ustelik macla alakası yok. Telefonu kapatıyoruz, Aziz Başkan birkac dakika sonra muhasebecisi Tamer'i arıyor ve "Bana acil para gonder" diyor. Ben bu konuşmalardan sonra cezaevine gonderiliyorum. Ortada para da yok canta da. 2006 yılından bu yana temizim S.U:Futbolda bugune kadar hic pis işlerin icinde oldun mu? M.O: İlk geldiğim yıllarda baktım herkes mac alıyor, satıyor. Yani tam bir rezalet durum var. Birkac yıl ben de doğru olmayan işler yaptım ama inanın 2006 yılından beri ne futbolda, ne ozel yaşantımda hicbir kanunsuz, hileli işin icinde olmadım. S.U: Kaleciniz Korcan'ın yediği gol icin ne diyorsunuz? M.O: Cocuğu da yaktılar. Neymiş, elinden topu kacırmış. Sanki Volkan hatalı gol yemedi mi? O zaman Volkan'ı da biz satın aldık. Taşcıoğlu'nu araştırsınlar S.U: Mactan once elinizle 4 işareti yaptınız. Mac da 4-3 bitti. M.O: Yanımda Sivas Valisi vardı. Aziz Yıldırım biraz uzaktı bana. Macın başlamasına dakikalar kalmıştı. İstanbul medyasından yakından tanıdığım 2 kişi 'size k...cağız' tarzında el işareti yapınca, ben de onlara 4 yaptım. Yani '4 atacağız size' demek istedim. Biz 4 atacaktık ama yardımcı hakem izin vermedi. Aleks Taşcıoğlu olması lazım. Mutlak golumuzu yedi. Ama o hakeme kimse bir şey soylemedi. Soruşturulmadı bile olay. Avukatı yalanladı SPORX __________________