Emre Toraman nereye gidecek?
Futbol0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Emre Toraman nereye gidecek?
-
15-10-2019, 15:33:10Kayıtlı ÜyeCaykur Rizespor'la olan sozleşmesini, parasını alamadığı gerekcesiyle tek taraflı olarak fesh eden Emre Toraman'a Super Lig takımlarından teklif yağıyor. Sezon başında Erciyesspor’dan Rizespor'a transfer olan ancak bu ekipte, teknik direktor Saffet Susic'le uyuşamayan Emre Toraman, gectiğimiz haftalarda kadro dışı bırakılmıştı. Bunun uzerine, alacaklarının odenmediği gerekcesiyle sozleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Lig TV'nin haberine gore, serbest kalan Emre Toraman'la Bursaspor, Konyaspor, Genclerbirliği, Vestel Manisaspor, Ankaragucu, Sivasspor ve Ankaraspor’dan ciddi teklifler geldi. Emre Toraman, konuyla ilgili olarak, “Menajerim teklifleri değerlendiriyor.Bana uyan, cıkış yakalayacağım en guzel yeri sececeğim. Ben her takımda sakatlıklar ve kart cezaları dışında banko 30 mac oynadım. Kayseri Erciyesspor ve Sakaryaspor’ada yaptığım işler ortada. Sakaryaspor’da oynadığım mevki itibariyle 7-8 gol attım. Kayseri Erciyesspor’da Fortis Turkiye Kupası'nda Beşiktaş’la final oynadık. Takımı ligde tutmak icin vargucumuzle mucadele ettik. Bir tek Rizespor’da istediğimi bulamadım” şeklinde konuştu. __________________