Moratti, Adriano sorununa el attı
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Moratti, Adriano sorununa el attı
-
15-10-2019, 15:32:23Kayıtlı Üyeİnter başkanı Massimo Moratti, golcu oyuncuları Adriano’yla ilgili yaşanan sorunları cozmek uzere kolları sıvadı. Adriano, son zamanlarda manşetleri yine sorunlarla işgal eder oldu. İnter cephesinden bu haberlere gelen ilk yanıt oyuncuya verilen izinle ilgiliydi. İnterli idareciler, Brezilyalı oyuncunun hem fizik hem de ruhsal olarak kendine gelmesi icin Adriano’ya izin verdiklerini belirttiler. Bu acıklamaların ardından Adriano’nun Brezilya basınına verdiği demecler gundeme bomba gibi duşerken herkesi şok etti. İnterli golcu futbolcu evinde kalmayı İnter’deki kotu ortama donmeye tercih ettiğini soylemişti. Brezilyalı golculeri hakkında daha once acıklamada bulunmayan İnter Başkanı Massimo Moratti, artık bu olaylara bir son vererek Adriano’nun yeniden eski gunlerine donmesini sağlamanın zamanı geldiğini belirtti. İtalyan yonetici basın mensuplarına konu hakkında şunları soyledi: “O İnter’de kalıyor. Bunun aksi yondeki tum koşulları umursamıyorum. Onun Brezilya’da kısa bir tatile cıkması hem bizim kendi icimizde hem de Adriano’yla aldığımız ortak bir karardı. Oyle sanıyorum ki, bu ona iyi gelecektir. Ben ona her zaman sahip olduğu yetenekleri anlatarak kendini harcamamasını telkin ettim. Eğer kendini yeniden bulursa, bize geri gelecektir.” İşte Moratti’nin bu acıklamasında “Eğer kendini yeniden bulursa, bize geri gelecektir.” sozu kafalarda “acaba onu bir Brezilya kulubune kiralayarak kendini yeniden bulmasının farklı bir yolu daha denenecek mi?” sorularını yarattı. Onumuzdeki gunlerde Adriano yapacağı bir basın toplantısıyla yeniden gundeme duşecektir. Bakalım o zaman ne gibi suprizler bizi bekliyor olacak. __________________