İtalyan-Amerikan iş adamı Thomas DiBenedetto, Roma'yı Sensi ailesinden devraldı ve kulubun taraftarlarını şimdiden umutlandırmaya başladı. Goal.com, 20 gun icinde el değiştirmesi beklenen Roma'nın taraftarlarına kulubun yeni sahiplerinden beklentilerini sordu. Giuliano, 38 - Televizyon yapımcısı "DiBenedetto'yla zirveye cıkabiliriz. O gercek bir kazanan, Roma'yı satın almasının sebebi de kazanmak istemesi. Umarım Kaka'yı Roma'ya getirir! Ancelotti de takımın başına gecerse Kaka yeniden kendini bulur. Yine de her turlu forza Roma!" Paolo, 24 - Oğrenci "DiBenedetto'ya hoşgeldin diyorum. Fazla ucmamak lazım; tek istediğimiz bu kulup icin iyi işler yapacak bir başkan. Ben ona inanıyorum ve Roma'nın onun icin onemli olduğunu biliyorum. İnsanlar onun futboldan pek anlamadığını soyluyor ama Francesco Totti ve diğerleri, ona Roma'yı yonetmenin ne demek olduğunu anlatacaklardır. Buffon'u, onun ardından da Maicon ve Diego Milito'yu takımda gormek isterdim." Anita, 26 - Tezgahtar "Roma yeni sahipleriyle yeniden muthiş bir takım haline gelecek. O, bizim Abramovich'imiz olacak. Bence Ancelotti'yi takımın başına, Buffon'u da kaleye getirir, umarım Vucinic'i de satmaz. Ne olursa olsun, emin olduğum tek bir şey var, o da Roma'nın yeniden zirveye cıkacak olması."
Ivan, 31 - Tezgahtar "Sensi ailesi bu kulup icin cok onemli işler yaptı ama yeni sahiplerle her şey daha farklı olacak. Artık paramız var, yeniden guclu bir takıma sahip olacağız. Uzun zamandır oyuncu transfer etmediğimizi unutmayın. Ben şahsen Roma'da Benzema ve Mesut Ozil'i gormeyi cok isterdim." Goal