Bu sezon kiralık olarak AC Milan'a kiralanan ve ustun performansı ile dikkat ceken İngiliz yıldız David Beckham Galaxy transferi hakkında konuştu. Beckham, Los Angeles Galaxy'ye donmenin, kendisi icin zor olacağını soylerken, "bu konu tekrar goruşulecek" dedi! Beckham, AC Milan'ın deplasmanda Inter'e 2-1 yenilgisiyle biten macın ardından yaptığı acıklamada, Serie A takımına transferi gercekleşmezse ABD'deki takımı Los Angeles Galaxy'e donmenin, kendisi icin zor olacağını belirtti. Gecen hafta İngiltere Milli Futbol Takımı formasını 108. kez giyerek, Bobby Moore'un rekorunu egale eden Beckham, ''Kulubume, burada kalmak istediğimi soyledim. Donmek, benim icin zor olacak. Bekleyip, neler olacağını gormekten başka şansımız yok'' dedi. Birkac gun icinde herhangi bir gelişme olup olmayacağının sorulması uzerine de Beckham, ''Bilmiyorum. Benim yapabileceğim bir şey yok. Bu veya onumuzdeki hafta, bu konu tekrar goruşulecek'' ifadelerini kullandı. Beckham'ın kulubu Los Angeles Galaxy, gecen hafta ''kırmızı-siyahlı kulubun tatmin edici bir oneri sunmaması'' nedeniyle transfer goruşmeleri icin tanınan surenin dolduğunu acıklamıştı. İngiliz yıldızın sozcusu Simon Oliveira ise ABD kulubunun acıklamasının tersine, futbolcunun AC Milan'a transfer olasılığının, bu hafta icinde netleşeceğini iddia etmişti. AC Milan yoneticileri de 33 yaşındaki orta saha oyuncusunu alma umutlarının hala sona ermediğini kaydetmişlerdi. AJANSSPOR