Toni'den Juve'ye: "Ribery'yi alın"
Futbol0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Toni'den Juve'ye: "Ribery'yi alın"
-
15-10-2019, 15:19:53Kayıtlı ÜyeJuventus, uzunca bir suredir orta sahasına takviye yapmak istiyor. Toni'ye gore, aradıkları isim Bayern'in Fransız yıldızı Franck Ribery... Bayern Munih'in santraforu Toni'ye gore, Juventus'un Nedved'in yerine alabileceği en iyi isim, takım arkadaşı Franck Ribery. Sezon sonunda sozleşmesi sona erecek olan Cek yıldız, futbolu bırakacak. Yerine duşunulen alternatiflerden bazıları, Valencia'dan David Silva, Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego ve Schalke 04'un oyuncusu Ivan Rakitic. "Ribery, Nedved'den daha iyi" Ancak Ribery'yi iyi tanıyan Toni, Juve'nin aradığı ismin Fransız oyuncu olduğuna inanıyor. Tuttosport'a konuşan İtalyan milli forvet, "Nedved harika bir oyuncu. Ancak bana gore, Ribery daha iyi" dedi. "Franck, Bayern'in 4-4-2'sinde sol tarafta oynuyor. Bence bu mevkide kısa bir sure sonra dunyanın en iyisi olacak" "O, gercekten olağanustu bir oyuncu ve Avrupa'nın butun buyuk takımlarının peşinden koşması cok doğal. Ben Bayern yoneticisi olsam, onun ayrılmasına kesinlikle izin vermezdim" "Serie A hakkında sorular soruyor" Fransız yıldızın Almanya'da kalmak istediğine dair haberler basında yer almasına rağmen, Toni, İtalya'ya transferin olası olduğunu duşunuyor. Tecrubeli golcu, "Bana her zaman Serie A ile ilgili bir şeyler soruyor. Cok meraklı ve dilimizi de oğreniyor" diyerek sozlerini noktaladı. __________________