“Gorunmez Otel” olarak adlandırılan Halic'teki Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, Amerika'dan sonra Avrupa kıtasını da cezbetti. İşte Amplio Emlak A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Babaoğlu'ndan acıklamalar ...

21 Mart 2013 Perşembe - Amerika nın LEED Gold sertifikasıyla dunyanın en cevreci 15 otelinden biri sectiği Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, Cannes da duzenlenen ve emlak yatırımlarının en prestijli fuarlarından biri olan MIPIM de de ornek proje olarak katılımcılara anlatıldı.

Yatırımını Amplio Emlak Yatırım A.Ş nin gercekleştirdiği, cevresine ve siluete sağladığı uyumla “Gorunmez Otel '' olarak adlandırılan Halic teki Hilton Garden Inn şimdi de Avrupa nın dilinde. Turkiye ve Amerika dan aldığı mimari ve surdurulebilirlik odullerinden sonra, MIPIM de de katılımcılara ornek otel projesi olarak gosterildi.

Amplio Emlak A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu proje ile ilgili şu acıklamalarda bulundu:

“Yatırımını gercekleştirdiğimiz otel projemizin ornek proje olarak gosterilmesi gurur verici. Bugune kadar 2 milyar doları aşan yatırımın icinde yer aldım. Sadece Maldivler deki projenin bedeli 250 milyon dolardı. Maldivlerden Meksika ya, Miami den Capetown a kadar bircok yerde yatırımların icerisinde yer almış biri olarak kendi ulkemde gercekleştirdiğim proje hepsinden cok farklı bir yerdeydi. Bu farklılığı Halic i secerken de, projeyi yaparken de hissetmek ve hissettirmek istedik. Otelin bolgeye hizmet etmesi bizim icin en onemli unsurdu. Şu anda Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn bircok yabancı yatırımcıya rehber olan bir proje ve yıllar sonra gozlerin tekrar Halic e donmesini sağladı. '' dedi.

Ayrıca, Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, Hilton WorldWide tarafından da yeni proje yapacak yatırımcılara ornek otel olarak gosteriliyor. Yeni yatırımcılara oteli ziyaretleri sırasında inşa sureci ile bilgiler aktarılırken, surdurulebilirlik konusunda referans olarak sunuluyor.

Kaynak: turizmhaberleri.com