Manchester United Kaptanı Nemanja Vidic, Chelsea'nin İspanyol yıldızı Fernando Torres'e karşı oynayacak olmasının kendisini fazla endişelendirmediğini belirtti. Basında cıkarılan bu tarz haberlerin doğruyu yansıtmadığına inanan Vidic, "Torres'e karşı sorun yaşadığım konusunda haberler okuyorum. Boyle birşey kesinlikle yok. Medya ile aynı fikirde değilim ancak bu işler sahada belli olur. Aslında bu soylentiler benim daha cok odaklanmamı sağlıyor." dedi. Chelsea Kaptanı John Terry'nin mac hakkında yaptığı konuşmalara değinen Sırp oyuncu, "Zirvenin oldukca gerisine duştuler. Bu saatten sonra geri donmeleri cok zor ancak imkansız değil. Chelsea'nin kaybettiği donemde cok fazla puan topladık. Tersi de olabilir." şeklinde konuştu. PFA'nın en iyi savunma oyuncusu odulune favori olarak gosterilen başarılı defans, "Sonucta benim karar verebildiğim bir konu değil. Ben sahada minimum hatayı yapmaya calışıyorum. Durust olmak gerekirse, kendimi hicbir zaman yeterli gormedim. Surekli daha iyi olmaya uğraştım." yorumunda bulundu. Goal
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Vidic: "Torres'ten cekinmiyorum"