Alpay terhis oldu, beklemeye gecti!
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Alpay terhis oldu, beklemeye gecti!
-
15-10-2019, 15:00:24Kayıtlı ÜyeAlmanya 2. Futbol Ligi takımlarından FC Koln'de oynayan milli futbolcu Alpay Ozalan, kısa donem askerlik gorevini tamamlayarak terhis oldu. Yıldız futbolcu bir sure dinleneceğini ve daha sonra Koln'le goruşup geleceğiyle ilgili karar vereceğini soyledi! Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nda vatani gorevini yapan Alpay Ozalan, bugun askerlik gorevini bitirdi ve terhis edildi. Kapıda kendisini bekleyen babası Mustafa Ozalan ile ozlem gideren Alpay Ozalan, gazetecilere, ''Kısa donem de olsa, her Turk genci gibi askerliği tattım ve bu gorevimi de yerine getirerek terhis oldum. Bundan sonra bir sure dinleneceğim ve ailemle gecireceğim birkac gunun sonunda Almanya'ya gideceğim. Koln yoneticileriyle bir goruşme yaptıktan sonra geleceğimle ilgili kararımı vereceğim'' acıklamasını yaptı. Alpay Ozalan, daha sonra İstanbul'a gitti. Almanya 2. Lig takımlarından FC Koln'de forma giyen Alpay, teknik direktor Christoph Daum'u eleştirdiği gerekcesiyle kadro dışı bırakılmıştı. Henuz kendisine bir takım bulamayan Alpay, 5 bin 112 avro odeyerek, 21 gun sureyle askerlik gorevini yerine getirdi. __________________