Woodgate'ten eski hocasına taş!
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Woodgate'ten eski hocasına taş!
-
15-10-2019, 14:57:36Kayıtlı ÜyeTottenham'ın yeni transferi Jonathan Woodgate, yeni kulubunde cok başarılı olacağını duşunuyor. Woodgate, Middlesbrough'dayken pek iyi anlaşamadığı hocası Gareth Southgate'de de dokundurdu. Middlesbrough'da sıkca yedek kalması nedeniyle Southgate'le sıkıntılı bir ilişkisi bulunan Jonathan, yeni takımı Tottenham'daki hocasını overek, M'Boro'nun calıştırıcısına adeta taş attı. İşte Woodgate'in sozleri: "Taraftarlar cok iyi. Ayrıca Juande Ramos da kupalar kazanmış ve ne yaptığını bilen ‘gercek’ bir teknik direktor. Hatalarımızı değerlendirip bunları bizimle konuşan birisi. Her teknik adamın kendine ozgu calışma methodu var. Ben de Ramos’un calışma yonteminden son derece memnunum. Spurs oldukca doğru yolda ilerlediği icin ben de burayı tercih ettim. Kendimi Leeds gunlerimdeki gibi hissediyorum." "Kazanmak istiyorum" Tottenham'a transfer olduğu icin cok mutlu olduğunu, amacının kupalar kazanmak olacağını belirten Woodgate, "Uzgun olduğumu soyleyemem. Cunku buraya gelmek benim kararımdı. Buraya birşeyler başarmaya geldim. Boro’da kalabilirdim. Bu hem daha rahat hem de daha kolay olan yoldu; fakat ben buraya gelip iyi bir takımda oynamayı tercih ettim. Ben kupalar kazanmak isteyen bir futbolcuyum. Bu nedenle de benimle aynı şeyleri arzulayan bir kulupte oynamak istediğim icin Londra’ya geldim" dedi. __________________