Fransız menajer, kulubun resmi websitesinde bunun nedenlerinden ve bir transferin nasıl gercekleştiğinden bahsetti. Ara transferde 15 yaşındaki Luke Freeman dışında kimseyle sozleşme imzalamayan Arsenal, bilÂkis,Diarra gibi bzı futbolcularını gondermekle yetindi. Bu konuyla ilgili tartışmalara acıklık getirmek isteyen Menajer Arsene Wenger, duşuncelerini, Arsenal'in resmi internet sitesine ifade etti. Gectiğimiz aybirtransfer gercekleştirmeye cok yaklaştığını belirten Fransız calıştırıcı, "Ozellikle transferin son gunlerinde menajerlerden telefon ustune telefon aldım; ancak hicbiri beni etkilemedi. Transfer donemi acılınca herkes buyuk gelişmelerin olmasını bekliyor. Ancak sonuca bakıyoruz, hicbirşey yok. Son zamanlarda ne kadar telefon aldığımı ben bile unuttum. Bazen 10 bazen 30 telefon aldığım oluyor" dedi. Kendisinin, oyuncusuyla ilgilendiğini bilen menajerler tarafından surekli rahatsız edildiğine değinen Wenger, "Bu nedenle bu yıl biraz arka planda kaldım. Transfer doneminde sessiz kaldım. Ne bir oyuncu almak ne de bir oyuncu yollamak istiyordum. Tek sorun Diarra’da cıktı" diye konuştu. __________________