[IMG]http://img155.**************/img155/84/ankaraguculogobz3.jpg[/IMG][IMG]http://img155.**************/img155/5939/08022007ankarasporrs5.jpg[/IMG]
Ankara'da dun akşam duzenlen iftarda 4 başkent temsilcisinin yoneticileri ile bir araya gelen Başbakan Tayyip Erdoğan sorunlara el attı. Ankaraspor ve Ankaragucu yoneticileriyle Başbakan arasında yapılan ozel sohbette Ankaraspor ve Ankaragucu forması hediye edilmesi uzerine, Başbakan'ın bu iki kulubun en kısa surede birleşmesini istediği ve "Ankara'dan şampiyon bir takım cıksın" dediği oğrenildi. Bu konuyla ilgili goruştuğumuz Ankaragucu Kulup Başkanı Cemal Aydın, Başbakan ile yapılan bu sohbeti doğruladı ve bu konuyla ilgili şu şekilde konuştu: "Bu sayın başbakanın bize karşı gosterdiği bir teveccuh. hatta bu konuda olumsuz duşunce icerisinde olanlara da başbakan cevap vermiş oldu. Ama ben bir kere daha teşekkur ediyorum.Ama hala diyorum Ankaragucu'nun menfaatleri doğrultusunda ise kulubun başında olmam gerekiyorsa olurum ki oyle yapıyorum.Gitmem gerekiyorsa da 30 saniyede giderim.Ama gururlandım tabi ki. Başbakanımızın sporla ve Ankaragucu ile bu kadar nazik olarak ilgilenmesi gercekten mutluluk verici. Akşamki iftarda başbakanımızın bu anlamda bakışı bizim icin cok değerli. Sayın başbakanımızın orada bize "yalnız değilsiniz" mesajı verdiğine inanıyorum. İlgilerine teşekkur ediyorum. Bizimd e Ankaragucu ile ilgili her turlu yararlı olayda olumlu yaklaşımda olacağımızı hatta başkanlıkta da Ahmet olmuş Cemal olmuş diye tartışmanında olmayacağımızı bildirdik. Yeterki herşey Ankaragucu'nun yararına olsun, biz fikren manen madden yanında olacağımızı soyledik.Dolayısıyla yapılan hizmet hem Ankaragucu'ne hem Turk futboluna yapılan hizmettir Anlayışımız bu. Melih Gokcek ile bir konuşmam olmadı. Ama tabii ki Ankara'nın Buyukşehir Başkanı'dır.Olmayacak birşey değil.bazı prensiplerin de burada ortaya konması lazım.Ankaragucu acısından bir şart sozkonusu değil.İyilik şartsız yapılmalıdır.Bu guncel olmayan bir takım başka turlu duşuncelerle surulen şartların hicbir onemi yoktur" Kaynak:Hurriyet(SPOR) __________________