Manchester United’ın Portekizli orta saha oyuncusu Cristiano Ronaldo, Real Madrid ve Barcelona hakkında acıklamalarda bulundu. Cristiano Ronaldo, gelecek sezon icin Real Madrid’in muhteşem bir kadro kuracağını soyledi. Portekizli, Madrid’de yaşananların ise kendisini ilgilendirmediğini de acıkladı. Daha once bircok kez isimi Real Madrid ile anılan Ronaldo’nun en az bir yıl daha United forması giymesi bekleniyor. Antenna 3 tarafından sorulan soruları yanıtlayan yıldız oyuncu, Florentino Perez’in başkanlığa secilmesi durumda kulubu hareketli bir transfer sezonunun bekleyeceği duşunuyor. Ronaldo, “Eminim Perez muhteşem bir kadro kuracaktır. Ancak bu beni ilgilendirmiyor. Ben İngiltere’de forma giyiyorum ve sadece United’ı duşunuyorum” şeklinde konuştu. Ronaldo acıklamasını ise şoyle surdurdu: “İspanya’da basın biraz daha farklı. Her gun birilerini bir yerlere transfer ediyorlar. Ben sadece kulubum icin sahaya daha fazla şey yansıtmaya calışıyorum. Şu an Şampiyonlar Ligi finaline konsantre olmuş durumdayım. Avrupa’nın en iyi 2 takımı karşı karşıya gelecek. Sadece finale yukseldikleri icin değil. Avrupa’nın en guzel futbol oynayan takımları oldukları icin biz ve Barcelona finale yukseldi.” GoaL __________________