Tarihi karşılaşmada kupayı kaldırarak bircok başarılara imza attığı İstanbul'da bir kez daha zafere uzanan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Turkiye'yi cok sevdiğini ve bir gun yeniden burada calışabileceğini soyledi. 63 yaşındaki teknik adam, Şukru Saracoğlu Stadı'nda oynanan muhteşem finalin ardından duzenlediği basın toplantısında şunları soyledi: "Cok mutluyum. Başkana, oyunculara ve tum teknik heyete teşekkur ediyorum. Cok guclu bir rakibi gecerek zafere ulaştık. Milan, Udinese ve Inter gibi 3 İtalyan takımı eleyerek buraya gelmişlerdi. Felsefem her zaman genc oyunculardan kurulu bir takım yaratmak oldu. Bu kupalar kazanmaktan daha onemli birşey. Hayatım boyunca boyle yaptım ve işte bu yuzden genc oyuncularım adına cok mutluyum. Artık onlar unlu ve Brezilya Milli takım hocası Dunga da onları biliyor. Son UEFA Kupası'nı kazandık ve kulup muzemizde yer alacak cok guzel bir hediye verdiğimizi duşunuyorum. Durust olmak gerekirse, Super Kupa macı icin Barcelona'nın rakibimiz olmasını isterim. Shakhtar-Barcelona finali sezona yakışır. Hedeflerimiz bitmedi. Taraftarımız ve başkanımız Şampiyonlar Ligi'nde başarı istiyor ve umarım gelecek yıl ceyrek final ya da yarı final sevinci yaşarız. Turkiye'yi seviyorum. Orada calışırken cok mutluydum. Turk taraftarlarla ilişkilerim superdi. Bir gun oraya donmek isterim. Ancak şu an ki tum duşuncelerim Shakhtar icin. Gencim ve daha yapılacak cok şey var." Kaynak __________________