Kuranyi'den yeşil ışık! PDT®
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Kuranyi'den yeşil ışık! PDT®
-
15-10-2019, 14:54:31Kayıtlı ÜyeGalatasaray'ın gundeminde bulunan Bundesliga takımlarından Schalke 04'un Brezilya asıllı Alman milli futbolcusu Kevin Kuranyi, Turkiye'de futbol oynayabileceğini soyledi. Galatasaray'dan henuz kendisine net bir transfer teklifi gelmediğini kaydeden Kuranyi, "Bana henuz net bir transfer teklifi gelmedi, ama medyada gundemde olduğumu duydum. Galatasaray'da cok beğendiğim Lincoln var onunla Schalke'de beraber oynarken asistleriyle bircok gole imza attım. Onunla yeniden buluşmayı isterim. Hatta gecenlerde roportajımda Schalke kulubu yonetiminden Lincoln'un geri alınmasını talep ettim" dedi. Turk liginin artık izlenen bir lig olduğunu ifade eden Kuranyi, "Turkiye'de kaliteli yabancılar forma giyiyor. Roberto Carlos, Lincoln ve hatta Beşiktaş'a devre arasında giden Ernst bunlardan bazıları. Şartlar uygun olursa Turkiye liginde oynamak isterim. Takım arkadaşım Halil Altıntop bana İstanbul'daki derbi maclarının atmosferini cok anlattı. Kalite yonunden bakarsanız standardın uzerinde bir lig" diye konuştu. mynetspor __________________