Yıldıray şokta..
Futbol0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Yıldıray şokta..
-
15-10-2019, 14:54:19Kayıtlı ÜyeMarkus Babbel'in goreve gelmesinin ardından muthiş bir cıkış yakalayan, Almanya Birinci Futbol Ligi "Bundesliga" takımlarından Stuttgart şampiyonluk yarışını bırakmıyor. Ligin son macında Munih deplasmanında FC Bayern Munih ile karşılaşacak olan Babbel'ın ekibi, galibiyet halinde Şampiyonlar Ligi vizesini alacak. Wolfsburg'un Werder Bremen'e boyun eğmesi halinde ise Stuttgart, şampiyonluğa ulaşacak. Babbel, Bayern Munih karşılaşması mac kadrosuna ameliyat olan ve henuz takım ile birlikte calışmalara başlamayan Serdar Taşcı ile mac eksiği bulunan Yıldıray Başturk'u almadı. Son yaşadığı sakatlıktan sonra form tutan ve yaklaşık 2 haftadır takım ile birlikte calışan yıldız futbolcu Yıldıray, deplasmanda oynanacak ve sezonun son macı olan Bayern Munih deplasmanın mac kadrosuna alınmaması ile adeta yıkıldı. Basına kapalı yapılan antrenmandan sonra moralinin bir hayli bozuk olduğu gozlenen milli futbolcu, sakatlığının tamamen iyileştiğini ve oynayacak durumda olduğunu dile getirerek, "Yaklaşık 2 haftadır takım ile birlikte calışıyorum. Kendimi cok iyi ve hazır hissediyorum. Hocanın, beni kadroya alıp almaması onun takdiridir" diye konuştu. Bu gelişmelerden sonra Stuttgart'la bir yıllık mukavelesi daha olmasına rağmen milli futbolcumuzun Stuttgart ile yollarının ayrılmasına kesin gozuyle bakılıyor. AS __________________