Cağdaş'a teklif yağıyor!
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Cağdaş'a teklif yağıyor!
-
15-10-2019, 14:51:23Kayıtlı ÜyeGectiğimiz sezon başında transfer olduğu Alman Ligi ekibi Energie Cottbus'ta başarılı bir sezon geciren ancak takımı play-off macları sonunda kume duşen Cağdaş Atan'a teklif yağıyor. Bugun ajanslardan gecen haberin aksine sozleşmesi gereği takımı ikinci lige duşunce serbest kalan Cağdaş Atan, Energie Cottbus'da kalmayacak. Cağdaş'a başta İspanya olmak uzere Almanya ve Turkiye'den cok sayıda teklif var. İspanya'dan iki kuluple goruşmeler surerken, Bundesliga ekipleri de başarılı defans oyuncusun kadrosuna katmaya calışıyor. Turkiye'den de bir cok takımdan teklif olduğu oğrenilen Cağdaş Atan ise Turkiye'ye donmeyi şimdilik duşunmuyor. Konuyla ilgili goruştuğumuz Cağdaş Atan'ın menajeri Ahmet Bulut: "Cağdaş'a İspanya ve Almanya'da orta sıralarda mucadele eden ekiplerden teklifler var, Turkiye'den de cok sayıda teklif aldık. Bu goruşmeler kısa bir sure sonra netleşecek" dedi. İzmir'de ailesiyle tatili surduren Cağdaş ise takımının ligden duştuğu icin cok uzgun olduğunu soylerken, gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini acıkladı. Atan sozlerini şoyle surdurdu: "Turkiye'den gelen teklifleri değerlendirmeyi duşunmuyorum. Almanya'yadaki ortama alıştım ve acıkcası orada kalmak istiyorum. İspanya'daki teklifler de beni heyecanlandırıyor. La Liga cok renkli bir lig" dedi. sporx __________________