Terry: “Şeytan’ın bacağını kıracağız” Chelsea kaptanı John Terry, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti. Gecen sezon Moskova’da oynanan finalde penaltı atışlarıyla kupayı Manchester United’a kaptıran Chelsea’nin başarılı savunma oyuncusu John Terry, Avrupa’da başarıyı yakalacaklarına inandıklarını ifade etti.Bu sezon yarı finalde Barcelona’ya elenen Chelsea, macın Norvecli hakemine buyuk tepki gostermişti. Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk yaşamanın en buyuk hedeflerinden biri olduğunu belirten Terry, “Barcelona macında yaşananlar hala canımızı sıkıyor. Gelecek sezon takım olarak cok iyi calışarak, bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. İngiltere milli takımının Kazakistan ile oynayacağı Dunya Kupası eleme macı hakkında konuşan Terry, “Uzun bir yolculuk oldu. Saha da beklentimizin altında kaldı. Ama ne olursa olsun cıkıp futbolumuzu oynamak zorundayız. İlk macta bize zorluk cıkarmışlardı. İyi bir ekiple karşılaşacağımızı biliyoruz” diye konuştu. Milli takımda savunmadaki partneri Rio Ferdinand’ın sakatlığını can sıkıcı olduğunu belirten savunma oyuncusu, “Rio maca yetişebilmek icin cok sıkı calışıyor. Elinden geleni yapıyor. Oynayıp oynamayacağına sağlık ekibi karar verecektir. Oynamasa da yerine gelecek arkadaşımız da en az onun kadar iyi olacaktır” dedi. Yeniş teknik direktoru Carlo Ancelotti hakkında sorulan soruları da yanıtlayan Terry, “Cok heyecanlı olduğunu gordum. İngilizcesi cok iyi. Sezon oncesi hazırlıklarında onunla beraber calışmak icin sabırsızlanıyorum. Genel olarak İngiltere’de ondan beklentiler yuksek” acıklamasında bulundu. kaynak : goal __________________