KEZMAN: PARİS COCUKLUK RUYAMDI Paris - Fenerbahce'den 1 yıllığına kiralık olarak Paris St Germain kulubune transfer olan Sırp golcu Mateja Kezman, Paris'e gelerek cocukluktan beri gelen ruyasını gercekleştirdiğini ve takımının Şampiyonlar Ligi'ne katılması icin elinden geleni yapacağını soyledi. Sezon sonunda Fransız ekibin istemesi halinde bonservisiyle birlikte Paris Saint Germain kulubune gelecek olan 29 yaşındaki futbolcu, kulubun resmi internet sayfasına yaptığı acıklamada şunları soyledi: "Mukemmel bir takım ve uzun yıllardır kadrosunda Ronaldinho, Rai ve Jay-Jay Okocha gibi fantastik isimler barındırmış bir kulup. Bu durum, Paris'e gelmek icin gosterdiğim ısrarcılığın sebebi. Benim icin buyuk bir şans ve umarım atacağım gollerle takımın kupalar kazanmasına ve onumuzdeki sezon Şampiyonlar Ligi''nde mucadele etmesine yardımcı olurum. Takımda olağanustu bir potansiyel var. Kalitemi, tecrubemi ve savaşcılığımı buraya getirmeye uğraşıp, ligde iddialı bir konuma gelmemize yardımcı olacağım." Claude Makelele, Ludovic Giuly ve golcu Stephane Sessegnon'la birlikte Paris temsilcisine katılan Kezman, PSV Eindhoven'da gosterdiği ustun performansın ardından, Chelsea, Atletico Madrid ve son olarak Fenerbahce'de ise beklenenlerin altında kalmıştı. Sırp golcu konuşmasına şoyle devam etti: "PSV'deyken, yeteneklerimi on plana cıkartmayı cok iyi bilen mukemmel bir teknik direktorum vardı. Diğer kulupler de performansım limitli olmasına rağmen hem ingiltere'de hem de Turkiye'de şampiyonluk yaşadım. Bu benim icin altın tepside sunulmuş bir şans. 29 yaşındayım ve kariyerimin doruk noktasında olduğum icin de, onumuzdeki 2-3 sezon cok onemli. Gecmiş gecmişte kaldı. Benim icin yeni bir başlangıc ve başarılı olmak icin elimden geleni yapacağım. Baskıyı seviyorum cunku beni cok motive ediyor." Kezman'ın Chelsea'de forma giydiği donemden de takım arkadaşı olan Claude Makelele ise yaptığı acıklamada, "Mateja'nın bize katılması cok sevindirici. Chelsea'deyken cok yakındık ve PSG'ye cok iyi bir forvet oyuncusunun geldiğini soyleyebilirim. Ustun teknik kapasitesinin yanı sıra takımın kalbi icin de cok onemli roller ustlenen bir isim. Hep takım icin en iyisi duşunuyor" dedi. __________________