Ronaldo’dan İngiltere jesti
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Ronaldo’dan İngiltere jesti
-
15-10-2019, 14:16:55Kayıtlı ÜyeCristiano Ronaldo, İngitere’nin Euro 2008’e cıkmasını istediğini belirtti. Son iki buyuk organizasyonda İngiltere’nin belalısı hÂline gelen Portekiz forması giyen Ronaldo, Uc Aslan’ın başlıca duşmanı olarak gosteriliyordu. Manchester United’dan takım arkadaşı Wayne Rooney’nin oyundan atılmasına neden olan yıldız kanat oyuncusu, bu olayın ardından top koşturduğu İngiltere’de cok tartışılmıştı. Herşeye rağmen Portekizli oyuncu, İngiltere’nin Euro 2008’e cıkmasını istediğini ve bu sayede final maclarından birinde yine karşılaşmak istediğini vurguladı ve şoyle konuştu: “İngiltere’nin ve Portekiz’in organizasyonda yer almasını istiyorum cunku bana gore buyuk takımların bu tip organizasyonlarda karşılaşmaları gerekiyor. Bu sayede taraftarlarda heyecanlanıyor. Bunun yanında tabiî ki İngiltere’ye karşı oynamak istiyorum; cunku gectiğimiz Dunya Kupası’ndan sonra eğer oynanırsa bu mac oldukca konuşulur. Rooney'le aramızdaki tatsızlıksa coktan unutuldu. Artık yakın arkadaşız; ama yine de tutumumu değiştirmeyeceğim. Ulkem adına sahada yer alıp o formayı giyince Portekiz adına herşeyi yaparım.” __________________