''Ya oynat ya bırak gideyim'' Galatasaray'ın listesinde yer alan Manchester City'nin İsvecli kalecisi İsaksson, sozunun arkasında durmamakla sucladığı teknik direktor Eriksson'a rest cekti: Ya oynat ya bırak gideyim.. Daily Mirror’a konuştu Ocak ayındaki ara transfer doneminde kadrosunu guclendirmenin planlarını yapan ve bu hedef doğrultusunda bir stoper, bir kaleci, bir de forvet almak icin harekete gecen Sarı-Kırmızılılar’a ilk mesaj Kuzey’den geldi! Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Manchester City’nin İsvecli file bekcisi Andreas İsaksson, yeterince oynatılmamaktan duyduğu buyuk sıkıntıyı acık acık medyaya yansıtmaktan kacınmayıp, teknik direktor Sven Goran Eriksson’a resmen rest cekti ve “Oynatmayacaksanız, bırakın da gideyim” diye konuştu. Milli Takım’ın bankosu Daily Mirror’a roportaj veren Manchester City’nin kalecisi, teknik direktor Eriksson’u sozlerinin arkasında durmamakla sucladı. Sert ifadeler kullanan İsaksson, ya gorev verilmesini ya da serbest bırakılması gerektiğini soyledi. Sezon başında kaleyi 19 yaşındaki Kasper Schmeichel’a kaptıran 26 yaşındaki file bekcisi, Mavi-Beyazlılar’da bu sezon şu ana kadar sadece İngiltere Lig Kupası’nda oynanan Bolton macında sahadaydı. Buna rağmen İsvec Milli Takımı’na cağrılan ve kaleyi kimseye bırakmayan Isaksson, şunları soyledi: Menaceri tanıdık biri “Sven bana oynayacağım konusunda soz verdi. Ancak bu şansı tanımadı, nedenini de acıklamadı. Ustelik, sakatlandığımda yerimi alan Kasper’in ekim ayı sonuna kadar Cardiff’e kiralanmasına ve tamamen iyileşip form tutmama karşın diğer kaleci Hart’ı tercih etti. Ocak ayını beklemeye başladım. Ne olacağını bilmiyorum, ama oynamak istiyorum.” 1.99’luk dev kalecinin menacerliğini, eski Galatasaraylı Roger Ljung’un yapması, transferin gercekleşme olasılığını guclendiriyor. Ljung, aynı zamanda Linderoth’un da menaceri. Kaynak: Fanatik __________________