Turk Hava Yolları Yonetim Kurulu Başkanı Hamdi Topcu, Canakkale seferlerinin ekim ayından itibaren başlayacağını acıkladı.

Canakkale Ticaret ve Sanayi Odası yonetimiyle Canakkale’nin hava ulaşımını goruşmek ve fikir alışverişinde bulunmak icin bir araya gelen Turk Hava Yolları Yonetim Kurulu Başkanı Hamdi Topcu, Sabiha Gokcen-Canakkale arasında Ekim ayında itibaren ucuşların yapılacağının mujdesini verdi.

Canakkale Ticaret ve Sanayi Odasının Eylul ayı olağan meclis toplantısının ardından THY Yonetim Kurulu Başkanı Hamdi Topcu ve THY Yonetim Kurulu İsmail Gercek CTSO uyeleri ile Canakkale’nin hava ulaşımı ile ilgili goruşmek, fikir alışverişinde bulunmak uzere bir araya geldi.

CTSO Kongre Fuar Merkezindeki toplantıya Canakkale Valisi Ahmet Cınar, Belediye Başkanı Ulgur Gokhan, AK Parti Canakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, CHP Canakkale Milletvekili Serdar Soydan, THY Yonetim Kurulu Başkanı Hamdi Topcu ve THY Yonetim Kurulu İsmail Gercek, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, CTSO Başkanı Bulent Engin, yonetim kurulu uyeleri, odaya kayıtlı uyeler katıldı.

KAYNAK