Ulusoy'' istedikleri primi vereceğiz''
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Ulusoy'' istedikleri primi vereceğiz''
-
15-10-2019, 14:16:27Kayıtlı ÜyeUlusoy: "İstedikleri primi vereceğiz" Norvec macı sonrasında Turkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy gozyaşlarını tutamazken, duygularını tarif ederken bu zaferde emeği gecen herekese teşekkur etti ve oyuncularına ne prim isterse vereceklerini soyledi.. Ulusoy yanaklarından optuğu ve duygusal anlar yaşadığı acıklamasında şoyle konuştu; "Ulkemize bu guzelliği yaşattığımız icin cok mutluyuz. Ben teknik heyetinden malzemecisine, mentorunden doktoruna kadar bunda emeği gecen herkese teşekkur ediyorum." "Yonetim kurulumuz da sağolsunlar hep birlik beraberlik icindeydik. Biz buna inanıyorduk. Allaha şukurler olsun bunu başardık, oyuncularımız bunu bize yaşattılar." Bugun ne mutlu bana ki bana dunyadaki tum Turkleri sokakalara dokebildiysek, analarımızın cocuklarımızın dualarına bir guzellik katabildiysek.. Bunda emeği gecen herkese cok teşekkur ediyorum." "Biz bu cocuklarla kampta birlikteydik aynı havayı teneffus ettik, aynı heyecanı yaşadık. Davaya inandık! Biz onlara her zaman 'sizler inandıktan sonra dunyada yenemeyeceğiniz takım yok' dedik. Yureğinizi ortaya koyduktan sonra onlerinde kimse duramazdı. Onlar da inandılar ve sahaya cıkarak boyle bir guzel sonuc aldılar. Avrupa Şampiyonasına merhaba demeye bir adım kaldı. Allah onlardan razı olsun." "Daha bu iş elbette ki bitmedi. Biz zorlu macımız daha var. Ama tum Turkiye o macta da tek yurek olacak ve biz o macı da kazanarak Allah'ın izniyle Avrupa Futbol Şampiyonası'na adımızı yazdıracağız." "Bizi saha once hic prim konuşmadık. Ama oyuncularımız her şeyi hak ettiler. Onlar ne istediyse onu vereceğiz. Tum Turk insanını sokağa doktuler. Bu parayla olculecek bir şey değil. ama onları hicbir zaman mağdur bırakmadık. Onlar Avrupa şampiyonasına bu ismi yazdıracak olan isimler olacaklar Bunun duşunecek bir şeyi yok! Daha hicbir şey belli değil ama ne istiyorsalarsa vereceğiz. Cunku onlar her şeyi hakletti" __________________