HALİL 'ESKİ HOCAM MAGATH BENİ İZLESİN' Bir haftadan beri Halil Altıntop'lu Frankfurt'un başına gecen Christoph Daum, "Biz Eintracht'ız" (Birlik) diyerek işe başladı ve ilk once antrenman saatini 2 saate yukseltti. Soyunma odasında her antrenman oncesi futbolcularla birlikte toplanıp, "Biz Eintracht'ız. Wolfsburg'u yeneceğiz" yemini yapıyor. Frankfurt ile cok iyi işler yapacağını vurgulayan Daum, "Once alacağımız puanlarla duşme tehlikesinden kurtulmak istiyoruz. Daha sonra ise gozumuzu zirveye dikip gelecek yıllarda başarılı olacak bir ekip yaratacağız" acıklamasını yaptı. Antrenman ve mac gunlerinde takımla birlikte 'yemek' kuralını da getiren Daum, takımdaki futbolcularla bire bir konuşup onların guclu olduklarını on plana getiriyor. Halil Altıntop, "Takımda yeni bir ruzgar esmeye başladı. Cok iyi calışıyoruz. Ozellikle yardımcı antrenor Koch'un antrenmanları neşe icinde geciyor. Zevkli bir ortam yaratıldı. Psikolojik olarak futbolculara iyi etki yapıyor. Her antrenmanlarımızı beş yuzden fazla taraftar izliyor" dedi. Schalke'de Felix Magath'ın gelmesiyle gozden duştuğu icin Frankfurt'a gelmek zorunda kalan Halil şunları soyledi: "Bu macta eski hocam Magath beni iyi izlesin. Nasıl bir golcu olduğumu." TUNCAY OYNAMAK İSTİYOR Tuncay Şanlı ve Tolga Ciğerci'nin kadrosunda olduğu 'Kurtlar' lakaplı Wolfsburg'un başına iki hafta once surpriz bir karar verip gecen Felix Magath ise takıma kondisyon antrenmanı yaptırıyor. Stadyumdaki merdivenlerden futbolcularla birlikte inip cıkan Magath, "Hedef ligde kalmak. Bunun icin cok ama cok calışmalıyız" dedi. Felix Magath, Daum gibi kendisinde başarılı olmak takıma bir şeyler kazandırmak amacında olduğunu soyledi. İki haftadan beri ağır bir tempo ile calıştıklarını soyleyen Tuncay Şanlı "Bazı gunler benimle birlikte bazı futbolcular uc antrenman yapıyoruz. Hatta sabah 06,45'de oğrenciler gelmeden okul salonunda calışıyoruz. Artık forma şansı alacak duzeyde olduğuma inanıyorum. Şans alırsam eski hocam Daum'un takımına surpriz yapacağım" diye konuştu Sporx __________________