Bayern Munih'in yıldız isimlerinden Arjen Robben, Bavyera ekibinde mutlu olduğunu soylese de takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi. Avrupa Ligi'nde oynamak istediğini her fırsatta dile getiren Hollandalı futbolcunun Bayern'den ayrılmayı duşunduğu iddiaları da son haftalarda Alman basınında geniş yer almaya başladı. Milan'ın 27 yaşındaki yıldızla ilgilendiği konuşulurken, Robben de sezon sonunda teklifler acık olduğunu soyledi. Goal.com Almanya'nın haberine gore; ucu acık acıklamalarda bulunan Robben, "Bayern'de kalacağımı ya da gideceğimi soylemiyorum. Şu an icin Munih'te mutluyum ama ileride neler olacağını ben de bilmiyorum" dedi. 2011-2012 sezonunda mutlaka Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı tercih edeceğini de acıkca dile getiren Hollandalı yıldız, "Avrupa Ligi'nde oynamayı duşunmediğimi her zaman dile getirdim. Bayern gibi bir takımın zaten Şampiyonlar Ligi dışında başka bir kupada oynayacağına ihtimal vermiyorum." şeklinde konuştu. 2009 senesinde Bayern'e transfer olan Robben, burada gosterdiği performansla takımının buyuk başarılara imza atmasında onemli rol oynadı. Goal
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Robben: "Bayern'de mutluyum ama..."