Premier Lig'de şampiyonluk mucadelesi veren Arsenal'de, hafta sonu oynanacak Blackburn Rovers macı oncesinde sakat oyuncuların takıma donecek olmalarının sevinci yaşanıyor. Kaptan Cesc Fabregas'ın yanı sıra Theo Walcott, Alex Song ve Abou Diaby de bu macta takımdaki yerlerini alabilecekler. Bugun bir basın toplantısı duzenleyen teknik direktor Arsene Wenger, Hollanda'nın Macaristan ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Robin van Persie'nin de forma giyebilecek olduğunu belirtirken, "Fabregas, Song, Walcott ve Diaby forma giyebilecekler. Tabii henuz hangi 11 ile sahaya cıkacağıma tam olarak karar vermedim ama secim şansımın fazla olması iyi. Van Persie'nin durumu yarın netlik kazanacak ama ben onun da oynayabileğine inanıyorum. Aslında yarın birkac oyuncumuz teste girecek. Van Persie dizinden, Bendtner bileğinden ve Ramsey de kasıklarından bir kontrol gecirecekler. Onların durumu da belli olduktan sonra kafamdaki 11 netleşecek" şeklinde konuştu. Ligde bir mac eksiği bulunan Arsenal, lider Manchester United beş puan gerisinde yer alıyor. Goal