Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile Tottenham arasında oynanan "A grubu" macı, sonucundan ziyade, bir futbolcuyu on plana cıkarmıştı. Inter'in 4-3 kazandığı macta, kazanan diğer taraf ise; bir sol bek olarak 'hat-trick' yapan Gareth Bale olmuştu. Otoritelere gore Tottenham Hotspur'un uzun yıllar sonra Premier ligde ilk 5'te olması ve Şampiyonlar Ligi'nde ceyrek finale yukelmesinde en buyuk paylardan biri bu genc Galli'ye aitti. 22 yaşındaki oyuncu, başarılı performansına tevazuyla yaklaşmayı ihmal etmiyor. Henuz oğrenme aşamasında olduğunu savunan Bale, "İnsanların hakkımdaki duşuncelerini duymak gercekten cok hoş ama ben bunları duymamazlıktan geliyorum" diye konuştu. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo'yla aynı kefeye koyulmaması gerektiğini belirten Bale, tek hedefinin kendisini geliştirmek olduğunu soyledi. "Durust olmak gerekirse ben Messi veya Ronaldo gibi super star değilim" diyen genc oyuncu, "Daha oğrenmem gereken cok şey var. Bunun yolu da cok calışmaktan geciyor. Henuz olgunlaşma surecindeyim ve sahada iyi olduğumu her zaman gostermek istiyorum" dedi. Ntvspor __________________