Robinho: "Ben Zidane değilim"
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Robinho: "Ben Zidane değilim"
-
15-10-2019, 14:13:05Kayıtlı ÜyeSon gunlerde yukselen formuyla dikkat ceken Robinho, Real Madrid’in artık potansiyelini sahaya yansıtmaya başladığını soyledi. 5-1 kazanılan Valencia macından sonra heyecanını gizleyemeyen Robinho, AS gazetesine yaptığı acıklamada, "Valencia macında uzun zamandır sahada gormek istediğimiz Real Madrid vardı. Cok onemli bir karşılaşmaydı. Raul’un golunden sonra macı kazanacağımızı anladık. Makine duzeninde oynadık. Hocamızın ve taraftarların istediği Real Madrid buydu. Sevilla macında cok dikkatli olmalıyız. Kaybedersek Valencia’yla puan farkımız tekrar 3’e duşecek," diye konuştu. Kendine guvenleri sayesinde goze hoş gelen bir futbol sergilediklerini belirten Robinho, "Onemli olan 3 puanı almak ama guzel futbol da oynamak istiyoruz. Ben Real Madrid’i hep Brezilya’yla kıyaslarım. Sadece kazanmak değil guzel futbol ortaya koymak da onemli. Buyuk takımlara karşı daha iyi oynadığımızı duşunuyorum. Real Madrid formasıyla sahaya cıktığımda kendime guvenim artıyor. Valencia karşısında ne kadar iyi oynayabileceğimizi gosterdik. Sevilla macında da aynısını yapacağız. Sevilla mukemmel bir sezonu geride bıraktı. Cok iyi oyuncuları var ve takım olarak iyi oynuyorlar. Birlikte hucuma cıkıp birlikte savunmaya donuyorlar. Benim işim Madrid’in kazanmasını ve seyircilerin iyi bir mac izlemesini sağlamak,” dedi. "Bu sezon cok sıkı calıştığını ve Real Madrid formasıyla tum kupaları kazanmak istediğini de ifade eden oyuncu, Yeni Zidane yakıştırmalarıyla ilgili olaraksa, "Yeni Zidane olduğumu duşunmuyorum. O cok ozel bir futbolcuydu. Beraber oynadığım zamanlar ondan cok şey oğrendim. Onun kazandığı başarıları ben de tatmak istiyorum. Bu beni yeni Zizou yapar mı? Bence yapmaz. Zizou Zizou’dur, Robinho Robinho. Hala oğrenmem gereken cok şey var,”şeklinde konuştu. 23 yaşındaki Robinho, Real Madrid’e 2005’te buyuk umutlarla transfer olmuştu. __________________