Ronaldinho’nun olası Milan transferi hakkında yorum yapan eski Milan kaptanlarından Franco Baresi, Brezilyalı yıldızın yerine Lionel Messi’yi takımda gormek istediğini acıkladı. Milan’ın efsanevi oyuncusu, Milan’ın performansı ve futbol gundemi hakkında ilginc acıklamalarda bulundu. İlk olarak France Football dergisi tarafından verilen Altın Top odulunu kimin alacağı hakkındaki soruları yanıtlayan Baresi, “Altın top odulu her sene en iyi oyuncuya verilir ve bence bu sene odulu kesinlikle Kaka hak ediyor. Ben hic bu odulu alamamıştım ancak Marco van Basten’in arkasında ikinci olmuştum. Aslında odulu almış gibi hissetmiştim cunku Hollandalı gercekten inanılmazdı,” dedi. Baresi, takımın genel performansı ve eski takım arkadaşı Carlo Ancelotti’nin işini kaybetme olasılığı hakkında da yorumda bulunarak, “İnsanlar kotu zamanları atltamak icin yaratılmışlardır. Bunun icin yeteri kadar zamanları var. Paolo Maldini’ye neredeyse 40 yaşında sahada olmayı nasıl bir motivasyonla gercekleştirdiğini sorduğumda bana oyundan her zamankinden daha cok zevk aldığını soyledi. Bunca yıldır Carlo Ancelotti cok iyi bir iş cıkardı ve cıkarmaya da devam edecektir,” diye konuştu. Son olarak gelecek transferler hakkında yorum yapan eski kaptan, hayalindeki ismi de acıkladı: “Bugun Milan forması icinde gormek istediğim tek oyuncu Lionel Messi. İnanılmaz bir hıza ve rahatlığa sahip bir oyuncu. Genc ve taraftarı ateşlemesi de diğer ozellikleri. Milan’ın bu ozelliklere sahip bir oyuncuya cok ihtiyacı var.” __________________