Moratti iyi futbol bekliyor
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Moratti iyi futbol bekliyor
-
15-10-2019, 14:12:37Kayıtlı Üyeİnter başkanı Massimo Moratti İtalya derbisinin iyi bir futbola sahne olmasını beklediğini ve Zlatan İbrahimovic gibi bir oyuncuyu hic kimseye değişmeyeceğini belirtti. Juventus ve İnter, Pazar gunu Roma'nın meşhur ‘Stadio Olimpico’sunda sezonun belki de en buyuk macına cıkacaklar. "Gectiğimiz 10 yılda Juventus’un değil de İnter’in haksızlığa uğradığını soyleyerek mac oncesi tartışmaları alevlendiren petrol kralı İnter başkanı Moratti bu kez tartışma yaratan sozlerden uzak durmaya calışarak “Bunu soylediğimde samimîydim; fakat şimdi tartışmasız ve sorunsuz iyi bir oyun bekliyorum. Umarım futbolcular buyuk bir profesyonellik orneği gosterecekler ve taraftarlar da istekli olacak." şeklinde konuşarak macta iyi bir futbol gormek istediğini dile getirdi Hatırlanacağı uzereJuventus, 2006’da patlak veren Calciopoli krizinden sonra Serie B’ye duşurulmuş fakat bu sezon Serie A’ya tekrar cıkarak ve ligde 3.sıraya yerleşerek herkesi etkilemişti. Moratti “Juventus’un gosterdiği performanstan etkilenmedim desem yalan olur. Oyuncularda muhteşemem bir tavır gordum ve formalarının onurunu koruyan oyunculara saygı duyuyorum” diyerek Juventuslu oyuncuların son 2 yılda gosterdiği azmi ovmeyi de ihmÂl etmedi. Moratti, son olarak Calciopoli krizinden sonra Juventus’tan transfer ettikleri golcu Zlatan İbrahimovic’e de ovguler yağdırarak “Juventus taraftarlarının neler hissettiğini anlayabiliyorum. Biz buyuk bir futbolcu ve buyuk bir adamdan bahsediyoruz. O dunyadaki en iyi futbolculardan biri ve onu kimseyle değişmem” dedi. __________________