Sissoko: "Daha iyi olmalıyım"
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Sissoko: "Daha iyi olmalıyım"
-
15-10-2019, 14:12:22Kayıtlı ÜyeLiverpool’un orta sahası Momo Sissoko verdiği bir roportajda şu anki formundan hic memnun olmadığını acıkladı. Liverpoollu bircok taraftar son haftalarda kotu bir performans sergileyen Sissoko’ya destek oluyor. Malili millî oyuncu kulubun resmî yayın organlarından LFC dergisine verdiği bir roportajda son haftalardaki kotu performansından kendisi kadar uzuntu duyan biri olamayacağını ifade ederek şoyle konuştu: “Bu sezonun başında kendimi iyi hissediyordum fakat o zamandan beri performansımdan memnun değilim.” Marsilya kÂbusu Sissoko’nun bu sezon yaşadığı en buyuk hayal kırıklarından biri de Şampiyonlar Liginde Fransız temsilcisi Marsilya’ya karşı kendi evlerinde aldıkları mağlubiyeti oldu. O mactaki performansını takdir edilesi bir şekilde durustlukle değerlendiren Sissoko “O macı kafamda tekrar tekrar duşundum. Benim icin cok kotu bir andı. Hocamız beni oynattı ama ben cok cok kotu oynadım. Takım olarak da iyi oynamadık biliyorum fakat gol benim hatamdan geldi” şeklinde -adeta- gunah cıkardı. Sissoko sozlerine şoyle devam etti: “Ayrıca biliyorum ki bu tip şeyler futbolda oluyor. Bu duruma bakıyorum ve futbol hakkında yeni şeyler oğrendiğimi goruyorum. Hocamız bana cok uzulmememi soyledi. Bana her oyuncunun hata yapabileceğini ve hÂl genc olduğumu hatırlattı.” Benitez’in sozlerini dikkate alan 22 yaşındaki genc yıldız daha fazla calışıp eski gunlerine donmek icin calışıyor ve “Liverpool’a geldiğimde guzel gunler yaşadım” diyerek başarılı gecmişini ozlediğini dile getiriyor. __________________